Workshops!

Wauw, wat een supertoffe dag hadden wij op zaterdag 4 november! Op die dag gaven wij samen met Meta van @Alotofhappiness twee workshops met een ozoheerlijke high tea. Meta gaf een workshop Bullet Journaling en ik, Hiske, gaf een workshop Smartphone Fotografie voor beginners.

Meta workshops

Voor Meta en mij allebei de eerste keer dat we deze workshop gaven, maar we waren goed voorbereid. Al weken van tevoren waren we begonnen, eerst samen brainstormen, daarna thuis onze plannen verder uitwerken en uiteindelijk was de dag daar, we mochten onze workshop gaan geven! We hadden iedereen uitgenodigd in en om het atelier van Meta, de perfecte plek voor onze plannen, en ook een inspirerende plek voor het maken van foto’s voor de fotografie workshop. Natuurlijk hadden we de slingers en andere versieringen uit de kast getrokken, deze dag zou een feestje worden!gezellig @workshops

Toen iedereen zo’n beetje binnen gedruppeld was zijn we eerst met de hele groep aan tafel begonnen met een kopje thee met wat lekkers erbij, daarna hebben we de groep gesplitst en zijn we begonnen met de workshops. Hier zijn Meta en ik zo geconcentreerd mee bezig geweest dat we helemaal vergeten zijn foto’s en filmpjes voor Instagram en Facebook te maken (gelukkig heeft Petra er nog een paar gemaakt tussendoor), aandachtspuntje voor de volgende keer. 😉 Maar ook een goed teken, iedereen was enthousiast en deed actief mee, superleuk!

Na de workshop was er nog tijd om te snuffelen in de ateliershop van A lot of Happiness (met korting voor de workshopdeelnemers, altijd leuk!) en hebben we nog gezellig met een aantal mensen na zitten kletsen onder het genot van de laatste hapjes van de high tea. Wij vonden het een supergeslaagde dag en zijn alweer aan het nadenken over de volgende! Wil jij hier ook bij zijn, houd ons dan in de gaten op social media en in dit blog, dan blijf je op de hoogte!

Zoete groet,

Hiske

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu