Ozo Zoet

Een brownie zoals een brownie hoort te zijn, lekker smeuïg! Gemaakt met pure chocolade en een vleugje koffie voor die echte volle, donkere chocoladesmaak.

Onze ozoheerlijke smeuïge brownie, maar dan met een extra laag caramel met zeezout on top! Onweerstaanbaar!

Dit recept hebben we zelf ontwikkeld en daar zijn we trots op! Deze zoete, kruidige cake op basis van geraspte wortel en verschillende kruiden en specerijen wordt afgesmeerd met een laag roomkaasglazuur met daarop stukjes verkruimelde walnoot.

Een glaasje gevuld met een krokante bodem van koekkruimels met daarop stukjes banaan en een romige caramelslagroom, bestrooid met nougatine.

Een gesuikerd schuitje van bladerdeeg met daarop een luchtige Zwitserse room en heerlijk vers fruit.

Een brok chocolade gevuld met luchtige Rice Krispies, krokante koekkruimels en lekkere zachte marshmallows.

Een smeuïg gebakken roomkaastaartje met witte chocolade op een bodem van koekkruimels met meegebakken frambozen of bosbessen.

Ozo Zoet

Fudge is een van oorsprong Engelse heerlijkheid, zacht en zoet. Onze lemonfudge is op basis van witte chocolade met een frisse citroensmaak, met knapperige kleine meringues erdoor en erop.

Fudge is een van oorsprong Engelse heerlijkheid, zacht en zoet. Onze mintfudge heeft twee lagen, de onderste laag is op basis van melkchocolade, de tweede laag is een frisse mintlaag op basis van witte chocolade.

Fudge is een van oorsprong Engelse heerlijkheid, zacht en zoet. Onze framboosfudge heeft twee lagen, de onderste laag is op basis van melkchocolade. De tweede laag is een frisse frambooslaag op basis van witte chocolade.

Fudge is een van oorsprong Engelse heerlijkheid, zacht en zoet. Onze caramel/zeezoutfudge is op basis van witte chocolade met een romige caramelsmaak met zeezout erdoor, met knapperige stukjes kandij op de bovenkant.

Fudge is een van oorsprong Engelse heerlijkheid, zacht en zoet. Onze fudge is op basis van witte chocolade, over the top versierd met leuke sprinkels!

melkchocolade fudge met lakritspoeder uit Zweden.

Een smeuïg stukje koek op basis van dadels en biscuit met een sneeuwachtig laagje kokosrasp erover.

Een zoet schuimgebakje met een knapperige buitenkant en lekker zacht van binnen. Gevuld met en flinke dot slagroom met daarop heerlijk vers fruit.

Een zoete schuimtoef, knapperig van buiten en lekker zacht van binnen. Verkrijgbaar in verschillende smaken: framboos, groene appel, bosbes, lemon, sinaasappel, caramel/zeezout, aardbei en hier komen er vast nog meer bij!

Een toffe en lekkere kindertraktatie! Een marshmallow gedipt in chocolade, versierd met vrolijke sprinkles en een smartie, met een vrolijk rietje als lollystokje.

Nog zo’n vrolijke en lekkere traktatie voor de kids! Een lolly van witte chocolade, luchtige Rice Krispies en zachte minimarshmallows versierd met verschillende, vrolijke sprinkles (hartjes, sterretjes, bolletjes en nog veel meer) op een stokje.

Ozo Hartig

Sluit Menu